Vinterklub menu 2025 (aften)
Januar – februar
(OBS! Klubmenu kan kun bestilles torsdag og fredag)
Hele bordet skal vælge samme menu.
Forret og hovedret samt et skønt glas hvidvin | 355 kr.
Forret
Hummerbisq, porre kompot, dagens fisk og koral olie
Hovedret
Braiseret svinekæbe, madeira sauce, selleri kompot, gulerod
A Part kartoffel mos
Mulig tilkøb dessert
Blod appelsin is, mørk chokolade ganache, friske blod appelsin og sprødt
95 ,-
Helaftensmenu
Januar – februar
Hele bordet skal vælge samme menu
8 retter | 635 kr.
Aften alkohol menu | 535 kr.
Øvrig drikkelse
Vi tilbyder de gængse drikkevarer, som vin, lemonade, øl, portvin
OBS! På vores aftenmenu kan vi desværre ikke imødekomme spisevaner, særlige diæter eller omfattende allergier. Vi tilbyder dog gerne en menu hvor f.eks. kød, fisk eller gluten fjernes.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i menuen.
Brasserie menu (frokost)
Porre kartoffel suppe, gulerod og porre samt puffet gris
Ølandsbrød a part
115 ,-
Bagt kulmule, muslinger sauce, ristet blomkål, nødder og kapers
kartofler a part
285,-
Blod appelsin is, mørk chokolade ganache, sprødt
95,-
3 retter | 425 kr.
Vinmenu | 225 kr.
Vi vil ændre i frokostkortet løbende.
Nyhedsbrev
Få besked direkte på din mail