Forårsmenu 2025
(periode: 21 maj – 29 juni)
Kold ærtesuppe, mynteolie
Friskbælgede ærter med krabbesalat og spirer
Asparges, rejer og syrengranité
Jomfruhummer, hvide asparges, sursød pebersauce
Confiteret poulardlår, grillet agurk, rabarber
Sommerbuk, spidskål, kirsebær, marv
Jordbær, jordbær og jordbær
Hyldeblomstis, hybenrose, pinjekerner og solbærbladsolie
8 retter | 635 kr.
Aften alkoholmenu | 535 kr.
Øvrig drikkelse
Vi tilbyder de gængse drikkevarer, som vin, lemonade, øl og portvin
OBS! På vores aftenmenu kan vi desværre ikke imødekomme spisevaner, særlige diæter eller omfattende allergier. Vi tilbyder dog gerne en menu hvor f.eks. kød, fisk eller gluten fjernes.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i menuen.
Brasserie Menu (frokost)
Kold bagt lange med salat, urter og muslingesauce
Ølandsbrød a part
125,-
Poulard, sommergrønt, hybenrosesifon
Kartofler a part
285,-
Jordbærkoldskål med hjemmelavede kammerjunkere og jordbærkys
110,-
3 retter | 425 kr.
Vinmenu | 200 kr.
Vi vil ændre i frokostkortet løbende.
Nyhedsbrev
Få besked direkte på din mail