Forårsmenu 2025
(periode: 10. april – 21. maj)
Hvidvinssyltet fjæsing, salat, salat-emulsion
Varmrøget ørred, rygeost-mousse, bouillon
Kartoffelbrød, haggis-ragu, kålrabi og forårsurter
Havtaskekæbe, beurre blanc, løgkarse
Confiteret æggeblomme, grønne asparges, brændenælde-sauce
Lam, hvide asparges, majroe
Pocheret rabarber, mirabelle-is, konditor-creme
Mousse m. marts-viol og mælkebøtte-blomst, hvid chokolade og agurk
8 retter | 635 kr.
Aften alkoholmenu | 535 kr.
Øvrig drikkelse
Vi tilbyder de gængse drikkevarer, som vin, lemonade, øl og portvin
OBS! På vores aftenmenu kan vi desværre ikke imødekomme spisevaner, særlige diæter eller omfattende allergier. Vi tilbyder dog gerne en menu hvor f.eks. kød, fisk eller gluten fjernes.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i menuen.
Brasserie Menu (frokost)
Pocheret æg, grønne asparges, syltet grøn tomat, urter
Ølandsbrød a part
125,-
Kalveculotte, ramsløgs-sifon, langtidsbagt rødbede og grillet squash
Kartofler a part
285,-
Rabarberkompot, vaniljecreme, sprødt
110,-
3 retter | 425 kr.
Vinmenu | 200 kr.
Vi vil ændre i frokostkortet løbende.
Nyhedsbrev
Få besked direkte på din mail