Vinter menu 2025 (aften)
Januar – februar
Helleflynder, surkål, rogn og kål
Blomkål suppe
Kammusling, æble og estragon
Gulerod og bisq
Brissel, skorzonerrod bouillion, skorzoner frit og nødder
Krondyr, fermenteret peber sauce, spinat
Mørkchokolade/kaffe ganache, pære kompot, ameretto gel, skum
Verbena, ananas
8 retter | 635 kr.
Aften alkohol menu | 535 kr.
Øvrig drikkelse
Vi tilbyder de gængse drikkevarer, som vin, lemonade, øl, portvin
OBS! På vores aftenmenu kan vi desværre ikke imødekomme spisevaner, særlige diæter eller omfattende allergier. Vi tilbyder dog gerne en menu hvor f.eks. kød, fisk eller gluten fjernes.
Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i menuen.
Brasserie Menu (frokost)
Porre kartoffel suppe, gulerod og porre samt puffet gris
Ølandsbrød a part
115 ,-
Bagt lange, muslinger sauce, ristet blomkål, nødder og kapers
kartofler a part
285,-
Blod appelsin is, mørk chokolade ganache, sprødt
95,-
3 retter | 425 kr.
Vinmenu | 225 kr.
3 retter | 425 kr.
Vinmenu | 225 kr.
Vi vil ændre i frokostkortet løbende.
Nyhedsbrev
Få besked direkte på din mail